[REVIEW] Wanista Dah Beli-Belah Di London Rag, Ini Yang Best!

Foto - London Rag

Pernah dengar atau membeli-belah di London Rag?

Kalau kamu tak pernah dengar tentangnya atau membeli-belah di London Rag, mari Wanista kongsikan apa sebenarnya di sebalik jenama ini.

Bawa Fesyen Eksklusif Dari London

London Rag merupakan satu jenama global dari London. Terdiri daripada pakaian, kasut sehinggalah aksesori yang terkini mengikut peredaran masa.

Jika dahulu hanya dibeli oleh orang London, kini London Rag sudah boleh diakses oleh pencinta fesyen di seluruh dunia termasuklah Malaysia.

Foto – London Rag

Pelbagai jenis koleksi fesyen terkini dijual di London Rag, sesuai dengan gaya fesyen semasa di Malaysia. Selain di laman web LONDON RAG, kamu juga boleh membeli-belah barangan jenama ini di ZALORA.

Pada masa yang sama jangan lupa untuk ikuti akaun Facebook dan Instagram London Rag untuk dapatkan info terkini mengenai produk atau jenama ini.

Pengalaman Wanista Sebagai Pembeli 

Selepas mengetahui tentang jenama London Rag, Wanista tidak melepaskan peluang untuk membeli-belah di laman web jenama ini.

Foto – London Rag

Bagi Wanista ini adalah beberapa perkara yang best sebagai pembeli jenama London Rag:

Foto – Arkib Wanista

Tetapi bagi Wanista barangan seperti kasut, pihak London Rag perlu menyediakan kotak kasut supaya barangan berada dalam keadaan yang selamat dan elok. Selain itu, pembeli akan lebih berasa seperti menerima hadiah dan eksklusif.

Bagi pembaca Wanista yang mahu juga membeli di London Rag, cepat-cepat layari laman web rasminya atau ZALORA untuk dapatkannya sebelum habis. Happy shopping!

Exit mobile version